Beste leden,

We nodigen je van harte uit om je samen met je vrienden en kennissen in te schrijven voor het Tiger & Rabbit Tournament op zondag 28 april 2024. De uitnodiging tot inschrijving is al in het winkelcentrum geplaatst. Dit toernooi is perfect voor golfers en niet-golfers en belooft een dag vol plezier, spelletjes en gezelligheid. Of je nu een ervaren golfer bent of een absolute beginner, er is voor elk wat wils op het Tiger and Rabbit Tournament. Met een mix van golfcompetitie, gezelligheid en een kleine snack is het beste entertainment gegarandeerd.

Dus aarzel niet en schrijf jezelf en je vrienden in voor het Tiger & Rabbit toernooi. Als ervaren golfer heb je de mogelijkheid om de voordelen van golf direct op de golfbaan door te geven aan niet-golfers. Samen kun je een heerlijke dag op de golfbaan doorbrengen.

We kijken ernaar uit om je vrienden en kennissen te verwelkomen op het Tiger & Rabbit Tournament. Uw GC Gutshof e.V.