De toernooivrije periode is voorbij, de focus ligt op de toekomst, op de green. De vervelende weersomstandigheden van de afgelopen weken en maanden konden niet helemaal worden afgeschud bij de start, maar de golfers trotseerden ze en begonnen aan de 9-holes seizoensopening. Hoe dan ook, iedereen vond het leuk om samen te spelen!

De toch al goede veldomstandigheden droegen hier ook aan bij. Maar het ging niet alleen om de fairways, er was ook iets voor het oog: het werk van Kathrin Hagelganz en de “plant ladies” werd geprezen door alle spelers en golfers. “Het ziet er mooi en slim uit!”

Winnaars van deze openingsronde: De eerste plaats ging naar: Martin Leonhardt, Johannes Gatzemeier, Anna-Elisabeth Bukelo met Petra Manning. André Hamers, Ralf-Dieter Punke, Maria Triphaus en Heidi Erhardts waren blij met de tweede plaats.

Weg met de wind, iedereen keek uit naar iets warms en verfrissends na de ronde: Koffie, thee en cake zorgden voor ontspanning voor de golfers.

Met wie? De golfers kijken reikhalzend uit naar de aankondiging van de flights door captain André Hamers.